Avís legal


Darrera actualització: 02-08-2018

Titularitat del web

En compliment del que especifica l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, Núria Casanovas Antonell informa que és el titular d’aquest lloc web i de l’adreça www.masialaplana.com, que utilitza amb la finalitat de facilitar als usuaris informació sobre els serveis que ofereix.

Dades de l’empresa:

Núria Casanovas Antonell (en endavant, Masia La Plana)
NIF: 45467841S
Llicència d’activitat fiscal: 08/102438981
Inscrita en el Registre de Turisme de Catalunya amb el codi: PCC-001055
Adreça: Masia La Plana, s/n, 08672 Gaià
Telèfon: 667657131
Correu electrònic: nurialamasia@live.com

 

Condicions d’ús del web

Responsabilitats de l’usuari del web

El fet d’accedir, navegar o utilitzar el lloc web de Masia La Plana confereix a la persona que ho faci la condició d’usuari del web.
L’usuari del web es compromet a:

  • Acceptar les condicions d’ús establertes en aquest avís legal.
  • No utilitzar cap dels continguts d’aquest web de cap forma que pugui atemptar contra la Llei, la moral o els bons costums, o que pugui lesionar els drets dels responsables d’aquest lloc web o de terceres persones.
  • No intentar alterar, inutilitzar o danyar de cap manera les dades ni el codi continguts en aquest lloc web.
  • No intentar introduir en aquest lloc web cap tipus de codi o programari amb finalitats malicioses o lesives per al titular del lloc web, per als seus usuaris o per a tercers.
  • Sempre que faciliti dades, garantir-ne la veracitat i exactitud.
Responsabilitats del titular del web

Masia La Plana, com a titular i responsable del lloc web, intentarà mantenir en tot moment el web en funcionament correcte, amb la informació tan actualitzada com sigui possible, i prendrà les mesures oportunes per tal de mantenir-la lliure d’amenaces informàtiques. Tanmateix, degut a la mateixa naturalesa de la tecnologia i d’Internet, no es farà responsable dels perjudicis que, malgrat els seus esforços per evitar-ho, puguin ocasionar als usuaris les caigudes del servei o l’existència de continguts no actualitzats a la darrera versió. Masia La Plana tampoc no es farà responsable dels danys que puguin resultar de la intrusió no autoritzada o la inserció de codi maliciós per part de persones alienes a ella.

Contingut del web

El contingut d’aquest web té una finalitat merament informativa, i no pretén substituir la comunicació directa entre els clients i el prestador dels serveis. Tot i que s’intentarà tenir en tot moment actualitzada la informació que es presenta en el web, cal que l’usuari tingui present la possibilitat que la versió que s’hi presenta no sigui la més recent. En cas de discrepàncies, prevaldrà la informació facilitada per contacte directe (per telèfon o correu electrònic) pel prestador del servei. Masia La Plana es reserva el dret de realitzar canvis en el contingut del web en qualsevol moment, sense avís previ.

Propietat intel·lectual

Els drets de propietat intel·lectual dels continguts d’aquest lloc web (incloent-hi textos i imatges) pertanyen a Masia La Plana. Queda expressament prohibida la reproducció, còpia, ús, distribució, modificació i comunicació pública, totals o parcials, d’aquests continguts sense el consentiment exprés de Masia La Plana.

Política d’enllaços

Masia La Plana no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals pugui accedir l’usuari mitjançant els enllaços presents en aquest lloc web. Masia La Plana declara que no controla de cap manera el contingut d’aquestes pàgines de tercers, i que en conseqüència no en pot garantir l’autenticitat, veracitat, legalitat o funcionament.
Així mateix, Masia La Plana tampoc no es fa responsable del contingut de les pàgines de tercers que continguin enllaços a aquest lloc web.

Protecció de dades

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) 2016/679 de la Unió Europea, Masia La Plana informa els usuaris d’aquest lloc web que:

El responsable del tractament de les dades de caràcter personal que es gestionen a través d’aquest lloc web és Masia La Plana, les dades de la qual figuren al principi d’aquest avís legal.

En aquest lloc web es recopilen les dades personals que els mateixos usuaris facilitin mitjançant:
1- El formulari de contacte de la pàgina “Contacte”
2- El formulari recopilador d’opinions de la pàgina “Llibre de visites”

En el cas del formulari de contacte, les dades s’utilitzen per mantenir una comunicació amb l’usuari, donar resposta a la seva sol·licitud, consulta o petició i informar-lo dels serveis que s’ofereixen. Les dades que proporcioni l’usuari es transmetran en forma de correu electrònic a Masia La Plana, i no s’emmagatzemaran al lloc web. Aquestes dades es conservaran el temps que sigui necessari per a la prestació dels serveis sol·licitats o per mantenir el contacte amb l’usuari, sempre que aquest no en sol·liciti la supressió.

En el cas del formulari recopilador d’opinions, la finalitat és que els usuaris puguin fer pública la seva opinió sobre els serveis rebuts, si així ho desitgen. En aquest cas, les dades s’emmagatzemaran a la base de dades del lloc web i es conservaran fins que la pàgina cessi la seva activitat, es consideri que les dades són obsoletes o l’usuari en sol·liciti la supressió.

Tret que ens veiéssim obligats per la llei a fer-ho, les dades personals no seran cedides a tercers ni a altres països sense el consentiment explícit de l’usuari, i no s’utilitzaran per a finalitats diferents de les aquí especificades.

Pel que fa a les dades subministrades, l’usuari té dret a saber si estem tractant dades personals seves, sol·licitar l’accés a les mateixes, demanar-ne la rectificació o la supressió, oposar-se al seu tractament o demanar la limitació d’aquest tractament, i també a demanar-ne una còpia (portabilitat). Aquests drets es poden exercir enviant-nos un missatge per correu electrònic a l’adreça nurialamasia@live.com.

Si l’usuari considera que els seus drets relatius a la protecció de dades han estat vulnerats i que les reclamacions que ens hagi presentat per corregir aquest fet no han estat ateses de forma satisfactòria, pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) o qualsevol altre organisme competent. Les dades de contacte es poden trobar en el seu lloc web: https://www.aepd.es/.

Podeu obtenir més detalls consultant també la nostra política de cookies.