Masia La Plana


Turisme rural entre els boscos del Bages

El complex de la Masia La Plana engloba dues masies (el Mas i la Païssa) envoltades de boscos i situades al terme municipal de Gaià, a la Plana de Matamala, comarca del Bages, que gaudeixen d’unes magnífiques vistes del castell de Balsareny i la muntanya de Montserrat.

La propietat està inclosa en el tram del parc fluvial del Llobregat que transcorre entre L’Ametlla de Merola i Can Rosal. En aquest tram hi ha 15 colònies tèxtils de finals del segle XIX, entre les quals hi ha Cal Vidal, on es va rodar part de la pel·lícula “Pa negre”, adaptació de la novel·la d’Emili Teixidor dirigida per Agustí Villaronga.

Molt a prop de la finca hi ha diversos punts d’interès, com ara La Granja (dedicada a activitats d’apropament a la natura), el kàrting Sallent i tot un munt d’activitats que es poden realitzar per la zona.

Pel que fa a la Masia mateixa, podeu passejar pels seus jardins, contemplar els animals (que inclouen ponis, oques, gallines i porcs vietnamites, entre altres), utilitzar la pista d’esports i la cistella de bàsquet o fer excursions al riu o pel bosc.

També podeu banyar-vos a la piscina, que té zones de sol i d’ombra i està dotada de tanques per garantir la seguretat dels més menuts.

A la barbacoa, amb llenya i brancada, tot és a punt per fer les millors carns a la brasa, paelles… i a gaudir d’un bon àpat!

Es poden contractar activitats per als nens.

Podeu celebrar-hi les vostres festes d’aniversari, comunions, batejos, casaments, trobades…

I contractar els serveis de càtering, música, pallassos, mags… Tot per fer possible un dia molt especial!