Situació


On ens trobem

La Masia La Plana es troba al terme municipal de Gaià, a la comarca del Bages, a uns 3 km. del poble de Navàs.
Per arribar-hi des de Navàs:

  1. Agafeu la Ctra. de Prats de Lluçanès en direcció a Gaià.
    • Si heu arribat a Navàs per la sortida 71 de l’autovia C-16 (E-9) (Sortida L’Ametlla de Merola – Navàs Sud), heu de travessar la població seguint la carretera on sou fins que trobeu una cruïlla amb una mini-rotonda. En aquest punt, gireu a la dreta per agafar la carretera de Prats de Lluçanès – Gaià (Foto 1)
    • Si heu arribat a Navàs per la sortida 73 de l’autovia C-16 (E-9) (Sortida Viver i Serrateix – Prats de Lluçanès – Navàs), només cal que seguiu recte, tot travessant les dues rotondes grans i la mini-rotonda que trobareu dins la població, i anireu a parar directament a la carretera de Prats de Lluçanès – Gaià.
  2. Després de travessar el pont sobre el Llobregat, preneu el primer trencall a l’esquerra, en direcció a Galera (Foto 2).
  3. Abans d’arribar a Galera, sortiu per un trencall en baixada a l’esquerra en direcció a Santa Maria de Merlès i La Bruguera (Foto 3).
  4. Continueu per la carretera fins a trobar un camí de terra a mà dreta que us porta a la masia, visible des de la carretera (Foto 4).


Per a més informació, vegeu el mapa: